* Karaveli Yoga & Plates

Dersler,her seviyeden katılımcıya uygundur. Konaklama Yeri: Bodrum Karakaya Retreat Gümüşlük-Bodrum/MUĞLA Tarih

 

www.karakayaretreat.com adresinden detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Kamp ücreti 600₺ dir. Yol ve konaklama ücreti katılımcılara aittir.

Erken ödeme 15 Nisan’a kadar 500₺’dir.

Rezervasyon için 200TL kapora ile Karaveli Yoga&Pilates Home'a başvurmak veya ilgili banka hesabına havale yapılması gerekmektedir.

Sürprizlerle dolu bir Yoga Kampına hazır olun...

Kamp Programı detayları yakında etkinlikte açıklanacaktır...

KARAKAYA RETREAT:

Karakaya ekolojik olarak inşa edilmiş, geleneksel taş evlerden oluşan ve meditasyon, dans ve yoga’dan permakültür’e kadar çeşitli çalışmalara olanak tanıyan kırsal alanda yerleşik bir inziva merkezi. Türkiye’nin göz alıcı Ege kıyısında bulunan Bodrum’un yakınlarındaki Gümüşlük beldesinin sarp tepelerinde konumlanmış olan Karakaya Retreat, günlük kurslar, atölyeler ve seanslara katılma imkanını sunuyor.

Misyonumuz iyleştirme sanatının en saygın ve en tanınmış eğitmenlerini Türkiye’nin güneybatı kıyılarına getirmek, hem Türk hem de yabancı ziyaretçilerin keyifli, rahatlatıcı, sağlıklı ve harika bir ortamda içsel dönüşümü deneyimlemelerini sağlamak. Misafirlerimiz çok farklı altyapılara sahip ve dünyanın dört bir yanından ama hepsi beden, zihin ve ruhlarını beslemek niyetiyle geliyorlar.

Çeşitli mistik öğretilerden ilham alırken, çeşitli insanlar için çeşitli yollar olduğuna inanıyoruz. Karakaya’da sadece bu öğretileri biraraya getirmekle kalmıyor, aynı zamanda her seviyedeki ilgi alanlarına hitap edecek gruplar, rehberlik ve konaklama imkanını da sunuyoruz. Çalışanlarımız kendileri uygulamalara katıldıkları için, samimiyetin, coşkunun ruhunu ve insan olarak tam potansiyelimizi birlikte gerçekleştirmenin ortak hedefimiz olduğunun farkındalığını taşıyorlar.

0 462 326 07 12
0 530 101 12 76